Ilse DeLange is opgegroeid in een gezin met 2 broers en dat wilde ze zelf later ook. Ze wilde kinderen met haar partner Bart Vergoossen, maar het is er uiteindelijk nooit van gekomen.

De zangeres lijkt haar kinderwens van vroeger ook helemaal te ontkennen en beweert nu dat ze niks lijkt te missen in haar leven.

Toch blijft het moederschap een erg gevoelig onderwerp. Ze wil veel vertellen over haar privéleven en is daar best open in, maar wanneer het over kinderen gaat, irriteert ze zich een beetje.

“Ik praat bijvoorbeeld best vaak en open over het verlies van mijn vader. Ik hoop dat mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt iets aan mijn verhaal hebben. Als troost misschien. Maar kinderen of moederschap, nee, dat blijft van mij…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.