Wanneer je trouwt met je partner en samen een kind krijgt, dan hoop je natuurlijk dat je voor eeuwig en altijd gaat samenblijven. Dat dacht ook Bridget Maasland toen ze beviel van Mees, haar zoon. Jammer genoeg bleef de relatie tussen haar en de papa van Mees geen stand houden en gingen ze uit elkaar.

“Als Mees bij mij komt dan is het feest. Maar dat is het niet als hij bij zijn vader verblijft. Dan duik ik helemaal de duisternis in”, zegt Bridget in Story.

Maasland vindt het verschrikkelijk dat ze niet alles meekrijgt van Mees’ leven omdat hij de helft van de tijd bij zijn vader verblijft. Maar ze is ook dankbaar dat hij ook bij zijn vader terecht kan en dat hij ook daar een goede opvoeding meekrijgt.

“Sowieso als hij er is, moet het fijn zijn. Niet de godganse dag een dolle boel, zo werkt het leven niet, maar hij moet niet ook nog moeten dealen met mijn zware kant. Dat vind ik niet goed voor een kind.”

Gelukkig voor Mees heeft hij niet te veel last van zijn mama die momenteel door aar premenopauze gaat en ook schommelt. “Grappig genoeg is de overgang hetzelfde als wat pubers meemaken met hun hormonen: alle kanten op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl