We kunnen er wel eens om lachen wanneer het gaat om het liefdesleven van Gordon, dit keer lijkt het echt niet goed te gaan met Gordon na de breuk met Gavin. De twee waren nog maar pas verloofd, maar ondertussen ook alweer uit elkaar.

Gordon liet via sociale media al weten dat hij een gebroken man is en dat hij het heel erg zwaar heeft. Ook zijn vrienden en familie maken zich ernstig zorgen.

John van den Heuvel is één van de beste vrienden van Gordon, maar heeft tot op heden ook niks meer van hem gehoord. Ook niet nadat hij zelf een berichtje had gestuurd toen hij opmerkte dat alle foto’s met Gavin van zijn sociale media waren verdwenen.

Ook John weet niet zo goed wat hij van de hele situatie moet denken. Is dit gewoon storm in een glas water en is het binnenkort weer allemaal goed tussen die twee. Of is het toch allemaal definitief.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.