Gordon is de laatste tijd niet erg veel meer op televisie te zien. En dat vindt Hans Klok wel jammer. Hij moet toegeven dat hij Gordon wel mist op televisie.

“Maar ik bedoel dan wel in combinatie met Gerard. Ik vond Geer en Goor zo leuk. Dat moeten ze weer meer gaan doen. Maar dan hebben ze weer ruzie…. Praat het met elkaar uit. De zusjes Maywood liggen al dertig jaar met elkaar overhoop, terwijl de één tegenwoordig zangles geeft en de ander in een bejaardentehuis werkt”, klinkt het bij Klok in Weekend. 

Zelf is Hans ook regelmatig op televisie te zien. Zo zat hij onlangs bij Eva Jinek om te praten over de Netflix-docu van Pamela Anderson.

“Ik doe die talkshows alleen niet meer voor niks als ik zelf niet iets te promoten heb. Andere gasten krijgen daar namelijk ook geld voor. Ik heb dat lang niet geweten. Maar ik zou Eva niet zo snel laten vallen.”

Hans is een grote fan van Eva en hij vindt haar een erg goede tv-maakster. “Ze is top op het gebied van talkshows. Khalid en Sophie doen het ook goed, maar ik wilde het maar één keer over Pamela hebben. Het is zo’n uitgekauwd onderwerp. Het gaat dus niet over geld, ik moest gewoon kiezen en het werd Eva.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.