Hans Klok zal in het vervolg twee keer nadenken voordat hij iemand onderuit haalt op sociale media. Dat deed hij een tijdje geleden met Bridget Maasland en daar schrokken toch heel wat mensen van.

Bridget stuurde hem uiteindelijk zelf een berichtje om te vragen wat zijn probleem nu precies is met haar. Het zou zomaar eens kunnen dat de presentatrice gewoon schrik had dat ze zou voorkomen in het boek dat Hans heeft geschreven.

“Ik weet niet of ze schrik had daarvoor. Ik heb me natuurlijk best vaak negatief uitgelaten over haar en dat moet een keer klaar zijn. Ik heb geen plek voor haat in mijn hart, aan haat heb je niks. Boos zijn is niet erg, boos blijven wel”, klinkt het bij Hans in Weekend.

Hans was aangenaam verrast dat Bridget hem zelf een bericht heeft gestuurd en vindt dat heel volwassen van haar. Voor hem is dit het begin van een nieuwe en goeie start.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.