De petitie die NPO 3FM DJ’s Jamie Reuter en Olivier Bakker vorige week woensdagavond zijn gestart, telt inmiddels meer dan 10.000 handtekeningen. Ook de campagne poster wordt massaal gedeeld. Op deze manier hopen de presentatoren samen met de rest van Nederland de selectiecommissie ervan te overtuigen Joost te verkiezen tot de Nederlandse inzending van aankomend jaar.

Via 3FM.NL/Joost kan iedereen de petitie blijven ondertekenen, want 10.000 handtekeningen is nog niet genoeg! Ook wordt opgeroepen om de campagne poster te blijven delen. Download het bestand hier. De poster kan zelf geprint en opgehangen worden. Deel een foto van de poster via social media en tag @joostklein en @3fm.

Elke maandag tot en met donderdagavond maken Jamie Reuter en Olivier Bakker van 22:00 tot 01:00 samen het POWNED-programma VoorAan op NPO 3FM. De naam van de show zegt het al: elke avond sta jij als 3FM-luisteraar dankzij dit programma vooraan bij al het nieuws dat de muziekwereld te bieden heeft. Jamie en Olivier maken jou wegwijs in de jungle van releases en nieuw muzikaal talent. Dat betekent veel toffe artiesten ontdekken en een flinke portie live muziek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl