Dat Hans Klok het niet altijd hoog heeft opgehad met Bridget Maasland werd een tijdje geleden ook nog maar eens duidelijk. Op Instagram verscheen een fragment van Bridget als presentatrice in ‘De Zwakste Schakel’.

Bridget haalt uit naar een kandidate die er wat ouder uitziet en dat lokt al meteen reactie uit van zanger Douwe Bob. Gevolgd door reacties van Hans Klok waarin hij haar een ‘Oud Mokkel’, ‘Schaamteloos’ en ‘Mormel’ noemt.

“Ik heb daar wel spijt van. Het was eigenlijk grappig bedoeld. Het was toch een beetje ordinair iemand onderuit te halen. Bridget’s rol in ‘De Zwakste Schakel’ is net dat ze een ontzettende bitch moet spelen”, vertelt Klok in Weekend.

Iemand reageerde dat ook onder die post, maar dat las Hans te laat. Hij ging er dus zomaar van uit dat Bridget iemand persoonlijk onderuit haalde.

“Desondanks had ik me niet moeten verlagen tot zulke lage reacties, dat is gewoon niet goed”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.