Julia Boschman werd tijdens K2 Zoekt K3 al snel bestempeld als Klaasje 2.0. Ook Gert Verhulst vroeg zich openlijk af tijdens de wedstrijd of ze wel op zoek waren naar ‘meer van hetzelfde’. Maar in Dag Allemaal wil Hanne die opmerking nuanceren…

“Ik heb er soms moeite mee dat sommigen Julia nu als een doorslagje van Klaasje bestempelen”, verduidelijkt Hanne in Dag Allemaal. “Ik begrijp het wel: de eerste keer dat we Julia zagen, zag ze er heel K3 uit en waren er zeker vergelijkingen met Klaasje, maar als je haar beter leert kennen, lijken ze helemaal niet zo hard op elkaar”, benadrukt Hanne. “Ze verschillen écht wel. Dat voel je in de vibe die ze hebben.”

Zo had Klaasje momenten dat ze echt ging bezinnen, verduidelijkt Hanne haar standpunt in Dag Allemaal: “Ze is nogal aan de zweverige kant. Maar Julia is een energiebom next level, dat is echt een duracellkonijn. Bij haar is het gewoon gaan-gaan-gaan”, lacht Hanne van K3 in Dag Allemaal.

Ook Julia geeft graag verduidelijking bij die veel gehoorde kritiek: “Ik heb me niet ingeschreven omdat ik op een typisch K3-meisje lijk, maar gewoon omdat het een droom was”, onthult Julia in Dag Allemaal. “Ik wil dit héél graag. Ik wil mezelf laten zien en ik denk dat dat ook wel gelukt is.”

“Maar dan kreeg ik de reactie: ‘Je bent wel jezelf, maar je lijkt toch heel soms op Klaasje.’” Een reactie die Julia echter vooral als compliment probeert op te vatten: “Klaasje is een superknappe meid, ik vind het niet erg om met haar vergeleken te worden. Maar ik ga nu nog genoeg tijd hebben om te laten zien wie Júlia is”, klinkt het vol goede moed bij Julia Boschman in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS