K3 kan een moeilijke periode afsluiten nu er met Julia Boschman een opvolgster voor Klaasje werd gevonden. De succesvolle meidengroep van Studio 100 moest op korte tijd afscheid nemen van choreografe Axana Ceulemans, liedjesschrijver Miguel Wiels én Klaasje Meijer. Criticasters beweerden dat K3 ‘vergane glorie’ was, maar het succes van de nieuwe single bewijst het tegendeel…

‘Waterval’ is weer maar eens een schot in de roos voor K3. Zowel op Spotify als op Youtube tikken de cijfertjes lustig aan. En succes went nooit, dat bewijst deze uitspraak van Marthe bij Showbizztv.

“Ik denk dat we dat ook niet hadden verwacht, zowel de videoclip als de nieuwe single, dat die het zo goed gingen doen”, vertelt Marthe bij Showbziztv. “Maar ik denk dat dat alleen een bevestiging is dat de mensen die toen dachten dat ‘het nooit ging werken’, of ‘het mag niet’, dat het tegendeel nu wel bewezen is.”

Niet alleen het nieuwe liedje, ook het nieuwe K3’tje werd positief onthaald. “We merken ook aan de reacties dat iedereen Julia al in z’n hart heeft gesloten. En wij ook”, aldus een gelukkige Marthe bij Showbizztv.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS