Het ziet er naar uit van wel

Dat er een dreiging heerst boven het hoofd van prinses Amalia, dat weten we ondertussen allemaal. De vrees om het welzijn van de prinses is erg groot en het Duitse tijdschrift ADEL aktuell lijkt te weten waarom.

De reden kan je ook lezen in Story. “Een hofbron vertelt dat het plan zou zijn om haar te gijzelen. Om zo af te dwingen dat de nu gedetineerde maffiabaas Ridouan T. wordt vrijgelaten.”

Natuurlijk is het logisch dat de koning en koningin er alles aan doen om hun dochter te beschermen tegen de ‘Mocro Maffia’. Het kopstuk daarvan heeft niet voor niets een levenslange celstraf uit te zitten.

Of Amalia nog van die dreiging verlost zal raken, dat is nog maar de vraag. De kans is klein dat Amalia ooit zonder dreiging zal leven. En dat is geen prettig vooruitzicht voor zo’n jonge vrouw.

Ondertussen wordt alles in het werk gesteld om een ontvoeringsscenario te vermijden. Men probeert ook zo weinig mogelijk stil te staan bij het idee wat de autoriteiten zullen doen als het ergste scenario zich toch voordoet.

Men hoopt in elk geval dat ze nooit over die vraag hoeven na te denken en dat het zich nooit zal voordoen. Waar wel wordt op gehoopt is dat Amalia snel haar intrek kan nemen in het studentenhuis waar ze normaal al zou verblijven. Wij hopen alvast heel erg mee voor Amalia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl