Hij is een veelbesproken jurylid in ‘K2 zoekt K3’, maar hij is zoals hij is en Gordon Heuckeroth neemt geen blad voor de mond. Hij zegt wat hij denkt, en geeft zijn eerlijke mening zoals dat van hem wordt verwacht. Sinds kort woont Gordon in Dubai nadat hij zich niet meer veilig voelt in Nederland en zijn eigen huis sinds de overval.

Er zijn heel wat mensen die kritiek hebben op Gordon, maar er zijn ook veel liefhebbers van de spontaniteit en eerlijkheid van de zanger en presentator. “Ik vind België zo’n leuk land. Ik voel me ook heel welkom. Ik lijk in Vlaanderen een soort euforie los te maken, er komen heel veel aanvragen voor interviews en om dingen te doen”, zegt Gordon enthousiast in Het Laatste Nieuws.

Gordon is in ieder geval niet van plan om fulltime in Dubai te verblijven. “Van mei tot september is het daar te heet en zal ik dus veel in Nederland vertoeven. En ik heb ook nog een huis in Zuid-Afrika. Maar mijn woonplaats is echt wel Dubai geworden. Ik heb alle papieren, een rijbewijs, dus ik ben voortaan een Emirates-burger.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl