Jada Borsato is zoals de naam al doet vermoeden de dochter van zanger Marco Borsato en Leontien Borsato. Net zoals haar vader is ze gebeten door de muziekmicrobe en timmert ze hard aan haar carrière. Dat was niet altijd even gemakkelijk en Jada kwam in aanraking met de turbulente periode uit het leven van haar vader en moeder.

Maar die periode ligt nu achter de rug en Jada is volledig klaar om zich te focussen op haar carrière. “Ik was vroeger als kind altijd al aan het acteren en aan het zingen. Van zodra ik kon stappen had ik al zo’n nepmicrofoon vast. Vanaf mijn negende begon ik te acteren, kreeg ik ook stemrollen in tekenfilms. Ik deed veel castings en werd even vaak afgewezen. Dat teleurstellingen erbij hoorden, leerde ik al als kind”, vertelt ze in Nina.

Dat Jada een bekende papa heeft opent natuurlijk meteen heel wat deuren. Zo stond ze samen met haar papa vaak op het podium toen ze samen het nummer ‘Samen voor altijd’ uitbrachten. “Elke keer als papa daarna een tour plande, hing ik aan zijn been: ‘Pap, mag ik alsjeblieft weer mee optreden?’. Maar euh … school kreeg voorrang.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl