Eén week na haar laatste Nederlandse optreden samen met Hanne en Marthe, heeft Klaasje afgelopen nacht definitief afscheid genomen van K3. Even na middernacht stond K3 in de huidige bezetting voor allerlaatste keer samen op het podium. Het Sportpaleis van Antwerpen ging voor de laatste keer uit de bol met Hanne, Klaasje en Marthe en gaf Klaasje een oorverdovend en welgemeend afscheidsapplaus.

Het optreden op 6 november 2021 was meteen ook de definitief afsluiter. En die datum was niet toevallig. “Zes jaar geleden, op 6 november, begon voor ons een nieuw leven. Vandaag is ons laatste optreden… “, schreef Klaasje zaterdag op Instagram.

Ik weet zeker dat we elkaar op de voet zullen volgen en ik zal onze ‘K3 jaren’ altijd in mijn hart bij me dragen. Vandaag treden we op, met ons drietjes, voor de allerlaatste keer in het Sportpaleis. WE GAAN KNALLEN!! Ik heb mijn dankwoorden al vaak uitgesproken en wil vooral dat iedereen die ooit met ons heeft gewerkt weet: ik ben zo blij om zoveel fijne mensen om mij heen te hebben gehad. En veel van die mensen zullen met mij mee blijven gaan. En wie ik vaak vergeet te noemen: mijn hele familie en vriendenkring die mijn steunpilaren zijn en altijd zullen blijven.”

“Oké, dat moest allemaal nog even van mijn hart:) Ik voel me vooral heel blij en warm van binnen vandaag, op de dag die 6 jaar geleden levensveranderend is gebleken. Ik wil afsluiten met de quote die ik opschreef op de eerste bladzijde van mijn dagboek sinds de bootcamp van 2015: “Als je vertrouwen hebt, hoef je niet de hele trap te zien, om de eerste stap te zetten” – Martin Luther King.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl