Tony Neeft heeft in de podcast van Marc-Marie een opvallende onthulling gedaan over Glennis Grace. Daarin onthulde hij dat Glennis in 2007 een danseres zou hebben geslagen tijdens een dinnershow van Frank Wentink.

Haar management heeft dat altijd ontkent en de zangeres ook. Zij wordt sinds het Jumbo-incident wel vaker geassocieerd met zinloos geweld. 

Nu die uitspraak van Tony Neef druk besproken wordt in de pers, lijkt Tony verbaasd te zijn over het feit dat hij alles heeft verteld in een podcast.

“Ik had echt niet door dat het een podcast was. Ik voelde me niet belazerd hoor, later in het gesprek had ik het wel door. Ik heb dat verhaal verteld, maar ik was er niet bij dat zij iemand heeft geslagen”, klinkt het in Weekend.

En dat zet de mensen dan weer aan het twijfelen of ze het verhaal wel moeten geloven of niet. En ook Glennis schrok van de uitspraken van Tony. Zo belde ze hem op en schrok Tony behoorlijk.

“Ik dacht: o god, die gaat schreeuwen! Uiteindelijk hebben we een leuk gesprek gehad. Ik ben heel blij dat ze vriendelijk reageerde. Ik heb haar weleens zien schreeuwen op beeld. Maar ze was totaal niet aan het schelden. Ik heb gezegd: ‘Ik vind het jammer dat het is gebeurd, maar het is nu eenmaal zo.”

Maar spijt van zijn uitspraken heeft Tony niet. “Ik heb ook geen schrik om Glennis tegen het lijf te lopen. Dan stap ik gewoon op haar af en ga ik zeggen dat ik heel blij ben dat we een leuk gesprek hebben gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.