Door haar daden in de Jumbo heeft Glennis Grace haar eigen leven serieus op zijn kop gezet. Vrienden lieten haar vallen en concerten werden geannuleerd. En dat vindt de zangeres allemaal heel erg jammer.

“Dat ik gewoon niet meer mijn werk kon doen, dat het allemaal gewoon van me werd afgepakt. Dat was heel zwaar. En ik ben ook nog eens bepaalde mensen kwijtgeraakt hierdoor”, zegt ze huilend in het nieuwe YouTube-programma van Robbert Rodenburg en in Party.

Glennis kreeg een taakstraf van 200 uur en moest aan de slag op een begraafplaats. Dat was een unieke ervaring voor de zangeres.

“Het was wel een soort van bezinning daar. Heel rustig. Niemand praat tegen je. Ik heb nu nog wel vrienden en de juiste zijn overgebleven. Die hou ik altijd heel dicht bij me. De rest kan lekker de pleuris krijgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.