Niet iedereen is positief

Het is de laatste tijd weer wat stiller rond Glennis Grace. De zangeres start binnenkort aan haar taakstraf van 200 uur dat ze zal volbrengen in een verzorgingstehuis. 

En daarover zijn de meningen verdeeld. Heel wat mensen hebben twijfels bij het feit dat iemand die veroordeeld is voor geweldpleging binnenkort in een verzorgingstehuis mag gaan werken vol kwetsbare ouderen.

Ook advocaat Sébas Diekstra vindt het een vreemde keuze om Glennis in een verzorgingstehuis tewerk te stellen voor haar taakstraf.

“Ze kan op honderden plekken haar taakstraf uitvoeren, waarom moet dat tussen kwetsbare mensen. Als een van mijn familieleden in dat verzorgingstehuis zou zitten, zou ik op hoge poten naar de directie stappen”, klinkt het in Story.

Sébas ervaringen met een verzorgingshuis zijn zo al niet positief, het wordt er voor hem dus niet beter op. “Mijn 90-jarige oma werd er op regelmatige basis bestolen. Ze had vaak grote sommen geld in haar portemonnee omdat ze veel met de taxi reisde. Maar dat verdween van zodra ze op het wc zat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.