Heb je je altijd al afgevraagd hoe oud zanger Jaap Reesema nu eigenlijk is, dan kunnen wij je nu het antwoord geven: 38. Jaap nadert de 40 en daar durft hij wel al eens bij stil te staan.

“Ik heb totaal geen moeite met dat getalletje veertig dat nadert. Het gaat erom dat je goed in je vel zit en happy bent met hoe alles nu gaat. Ik vind dit een extreem mooie en fijne tijd. Het hebben van kinderen is zeker in de jongere jaren een pittige tijd, maar ik heb ze altijd graag gewild en ik kan u al zeggen dat het me veel rust heeft gegeven”, zegt Jaap in Party.

Toen het eerste kindje van Jaap en zijn vrouw Kim Kötter werd geboren, bracht dat een groot besef mee bij Jaap. Eindelijk wist hij waarom hij op deze aarde is gezet. Dat hij nu een jaartje ouder wordt, deert hem nu helemaal niet.

“Zoals het nu allemaal loopt, is het superfijn. Ik zit lekker in mijn vel en mijn werk gaat heerlijk. Ik mag veel dingen creëren. Met het bedrijf Tonny Media dat ik samen met Titus van Dijk en Sander Schimmelpenninck heb opgericht, produceren we een aantal populaire podcast en ben ik ook vooral creatief bezig. Dat geeft me veel voldoening.”

Het leventje dat Jaap nu lijdt, dat wil hij gerust nog even volhouden, want hij geniet elke dag van wat er op zijn pad komt. “Maar er zullen altijd wel weer onverwachte dingen op je pad komen en er gebeuren voortdurend dingen die ik niet zag aankomen. Maar in de basis hebben Kim en ik alles voor mekaar nu.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl