Het programma ‘Echte Meisjes In De Jungle’ is een groot kijkcijferkanon op Videoland. Daarin is ook Jill Goede te zien, de winnares van Big Brother 2 jaar geleden.

“Toen ik ervoor werd uitgenodigd, vond ik het helemaal fantastisch. Ik dacht: dit ga ik echt doen, ik ga naar een jungle en ik word er nog voor betaald ook! Maar toen ik Schiphol stond en zag wie er allemaal nog meer mee gingen, vroeg ik mezelf af waar ik aan was begonnen en wat ik mezelf aandeed”, bekent Jill in Party.

Jill vond het meteen een slecht idee en had geen flauw benul waar ze was beland. Bij het horen van de namen dacht ze vooral aan meisjes die heftig en grofgebekt zijn met een sterk karakter. En daar kon zij zich niet in vinden.

“Maar toen ik er eenmaal zat en de meiden leerde kennen, dacht ik bij een aantal: jij ben echt zo anders dan op social media, wat ben jij een leuk lief mens. Ik merkte dat ik best wel onzeker werd tussen al die meiden met botoxlippen en noem maar op.”

Jill vindt het belangrijk om zichzelf te blijven, te allen tijde, maar dat vond ze best moeilijk tijdens de opnames. “Als ik wakker word, zit mijn haar alle kanten op en is mijn huid nog opgezwollen van de nacht. Maar die meiden zien er meteen uit om door een ringetje te halen, ik keek gewoon een beetje tegen hen op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.