Het gaat niet al te best met Gerard Joling. Het was al niet normaal dat de zanger en presentator afgelopen maandag afwezig was op het feestje naar aanleiding van de start van de ticketverkoop van de concerten van De Toppers later dit jaar. Gerard Joling bleek een longontsteking te hebben en die was zelfs zo erg dat Geer in het ziekenhuis werd opgenomen.

Een pijnlijke zaak is dat, daar kan Gerard Joling over meepraten. Ondertussen werd Gerard van het ziekenhuis in Amstelveen naar het VU Medisch Centrum in Amsterdam overgebracht. Aan Privé vertelde de zanger dat het donderdag een belangrijke dag gaat worden. “Donderdag gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden. Ik ben er allemaal wel van geschrokken, het is heftig en pittig”, reageert Gerard Joling.

De zanger kende al geen prettig begin van het jaar 2022, begin dit jaar overleed zijn moeder namelijk. En nu weer die vervelende longontsteking. Hoewel Gerard in het ziekenhuis ligt, blijft hij de moed erin houden en hoopt hij snel weer de oude te zijn. De longontsteking is een gevolg van een banaal griepje, ook die moet je dus goed behandelen om erger te voorkomen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl