Johnny de Mol ontkent mishandeling ex

Foto: William Rutten / SBS6

Presentator Johnny de Mol is woensdagavond met een persoonlijke noot zijn talkshow HLF8 gestart. Eerder werd in de media het gerucht verspreid dat Johnny de Mol zijn ex-vriendin Shima Kaes mishandeld zou hebben. In HP/De Tijd van woensdag werden zelfs details van de aangifte bij de politie gepubliceerd.

Johnny de Mol heeft woensdag opnieuw ontkend dat hij zijn ex-vriendin Shima Kaes heeft mishandeld. De presentator doet dit in een schriftelijke verklaring naar aanleiding van een artikel in HP/De Tijd van woensdag. Daarin staan details over de aangifte die Kaes deed van onder meer zware mishandeling door De Mol.

“Voor mij zijn er wel leukere dagen geweest. Ik heb zelfs nog even getwijfeld of ik hier wel zou staan vanavond, omdat er een publicatie is verschenen waarin mijn ex mij opnieuw beschuldigt dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd”, vertelt Johnny de Mol in zijn talkshow.

“Het is een verhaal dat mij al een jaar of twee achtervolgt, het gaat over een relatie van zeven jaar geleden, en die relatie was echt niet allemaal harmonie, die verdiende zeker niet de schoonheidsprijs, maar in alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht, er is niets van waar. Ik heb dat allemaal niet gedaan en van mishandeling is zeker geen sprake.” “Reageren op al deze aantijgingen zou alleen maar een welles nietes-verhaal opleveren met uiteindelijk een moddergevecht in de media en daar hebben we tot nu toe niet aan meegedaan en daar ga ik nu ook niet aan meedoen. En geloof me, dat is best wel lastig. Wanneer het tot een zaak komt, en daar ziet het er wel naar uit, zal ik mij verdedigen en verantwoorden op de daarvoor bestemde plek. Voor nu wil ik het hierbij laten”, besluit Johnny de Mol in zijn talkshow.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen