Ook royals ontsnappen niet aan het schoonheidsideaal. In het verleden worstelden Lady Diana en de Zweedse kroonprinses Victoria met een eetstoornis om te voldoen aan het ‘ideale’ slanke postuur. Hoe gaat onze koningin Máxima om met haar gewicht?

Gelukkig wordt een ‘maatje meer’ tegenwoordig veel beter aanvaard dan vroeger, al heeft ook Máxima een eigen fitnesszaal in Paleis Huis ten Bosch. Hoe ver gaat Maxima om haar gewicht onder controle te houden?

Maxima werkt zich enkele ochtenden per week in het zweet, schrijft Story, maar een crashdieet is aan onze koningin niet besteed, weet het magazine. En daar is een héél duidelijke reden voor…

Koningin Maxima is immers dol op de oer-Hollandse Kroket en ‘gewoon in shape’ blijven is voor de koningin meer dan voldoende. Hofbronnen willen daar graag nog één detail aan toevoegen…

“Maxima zal zeker haar gezondheid niet op het spel zetten voor een maatje minder. Bovendien is ze nu eenmaal een veel te grote lekkerbek”, onthullen bronnen aan het hof in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS