Een koppel dat al 25 jaar samen is, waar vind je dat nog de dag van vandaag. Zanger Frans Duijts en zijn Marloes zijn al zo lang samen en van sleur is er nog helemaal geen sprake. De zanger lijkt soms nog tot over zijn oren verliefd.

Samen hebben de twee ook drie kinderen: Jolanda, Alisha en Wilhelmina. Zij groeien op tot drie volwassen vrouwen met  elk hun eigen leven en hun eigen passies.

Zo is Wilhelmina gebeten door de kookmicrobe en gaat ze naar school in Hotelschool Ter Duinen in het Belgische Koksijde. Frans en Marloes waren niet meteen voor die keuze te vinden, maar vertrouwden toch op de keuze van hun dochter.

“Ze werd toegelaten en ging zo van de ene  op de andere dag het huis uit. Dat was wel even wennen. Maar koken is echt haar passie. We vonden dat we geen andere keuze hadden dan haar te laten gaan

Ook de andere dochters verlieten snel het huis en zo blijven Marloes en Frans alleen achter in het huis. “Maar ze zijn er ook nog best vaak. Ook de vriend van Jolanda blijft geregeld slapen en zo is er altijd wel wat leven in huis.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.