Hij kan eindelijk iets terug doen

Frans Bauer en Mariska mogen trots zijn op wat ze als ouders hebben gepresteerd. Ze hebben vier prachtige, wel opgevoede zonen die voor elkaar door het vuur gaan.

De zanger zelf is ook altijd zo opgevoed en hij heeft de normen en waarden uit zijn opvoeding proberen meegeven aan zijn zonen. En dat lijkt goed gelukt te zijn. Zelf heeft hij ook nog altijd een sterke band met zijn mama. Zijn papa is helaas al eventjes overleden.

“Door ma nu overal mee op stap te nemen is ze op een bepaalde manier ook een soort dochter voor me geworden. Ik wil haar graag laten zien dat er nog zoveel andere dingen in het leven zijn waar ze nog steeds haar plezier uit kan halen. Daarbij zijn we als familieleden net zo recht door zee als we zijn opgevoed”, citeert Party Frans.

Frans vindt het niet meer dan normaal wat hij nu allemaal voor zijn mama doet. Zij hebben jarenlang hetzelfde voor hem gedaan. Tijd om nu iets terug te doen.

Bauer is altijd heel graag papa geweest. De verschillende fases doormaken van je kind is voor hem één van de mooiste dingen die er zijn. “Vader worden is fantastisch en in het begin kroel en knuffel je de hele dag met zo’n hummeltje. Maar ook kleine baby’s ontwikkelen zich uiteindelijk toch tot jonge gozers met een eigen karakter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl