Hoewel Frans Bauer al jaren bezig is, zit er nog geen slijt op de zanger. Hij wordt nog altijd graag gezien en staat nog altijd volop in de belangstelling.

De zanger moet zich financieel niet meteen zorgen maken. Hij geeft ook niet snel geld uit aan dure wagens of andere dure exclusieve spullen.

“Ik zal je eerlijk vertellen, ik ben nooit met geld bezig. Ik wil alleen maar zingen. Dat geld is er misschien voor de buitenwereld die zo naar me kijkt, maar voor mezelf? Ik maak me druk om een noot die ik niet haal. Of dat mensen wel meezingen met mijn single ‘Naar De Playa’”, zegt Frans in Weekend.

Toch zijn er collega’s van Frans, die wel graag een dure wagen voor de deur hebben staan. Zo heeft Frans Duijts enkele sportwagens van zo’n half miljoen euro.

“Frans is helemaal een autofreak. Hij is zo verliefd op auto’s. Hij vertelt me er alles over als ik hem tegenkom. Dat vind ik mooi. Ik heb dat met gitaren. De duurste die ik heb kost zo’n 6000 euro. Ik vind dat serieus geld, maar dat valt niet te vergelijken met de auto’s van Duijts.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.