De dag van vandaag is het niet makkelijk om veel hits te scoren. Er is een groot aanbod aan artiesten en daar zitten jammer genoeg ook veel eendagsvliegen bij.

“Zoals wij vroeger zeiden: één hit is geen hit, twee hits is een halve hit, bij de derde hit tel je pas mee”, begint Peter Koelewijn in Weekend. Het is heel moeilijk om op dat niveau vast te houden, maar ik hoop dat het artiesten als Marco Schuitmaker gaat lukken.”

Zelf heeft Peter ook al met heel wat artiesten mogen samenwerken, waaronder André Hazes senior. Hij is dan ook een groot fan van de zanger.

“Die man is puur natuur, een geweldige zanger. Maar mensen hebben op feestjes de neiging om de hele avond alleen maar Hazes-liedjes te draaien, dat vind ik iets te veel van het goede. Een paar liedjes, oké, maar zullen we haar even bij houden?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.