De verhalen die Frans Bauer in ‘Een Leven Zonder Letters’ te horen krijgt, zijn bijzonder schrijnend. Ze ondervinden niet alleen moeite in het dagelijkse leven, zowat hun hele leven werd er een beetje door verpest.

“Ik heb bijvoorbeeld een man ontmoet die als kind niet mee kon komen op school en gruwelijk gepest werd. Hij vluchtte negen jaar lang dagelijks naar het bos om daar een kuil in te graven om zich daarin te verstoppen”, zucht Frans in Veronica Superguide.

Alle kandidaten waren erg tevreden met hun deelname aan het programma en waren vol lof voor de evolutie die ze doormaakten.

“Al die mensen die met ons hebben meegedaan zeggen, had ik dit maar eerder geweten en gedaan. Ik wil mensen behoeden voor een leven vol onvervulde wensen en ambities. Als er mensen thuis zitten die de stap niet durfden te wagen, dan hoop ik dat hun omgeving ze na het zien van het programma motiveert om dat toch te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.