Ooit was Wendy van Dijk ontzettend populair. Ze was een graag geziene presentatrice en actrice en iedereen had haar lief. Maar de laatste maanden trekken de programma’s van Wendy niet zoveel kijkcijfers meer. En dat is kijkcijferspecialist Tina Nijkamp ook opgevallen.

Zo is Tina ervan overtuigd dat haar miljoenencontract niet meer zal verlengd worden en dat het na juni volgend jaar afgelopen is voor van Dijk.

En daar kan Angela de Jong zich alleen maar in vinden. “Ze is zogenaamd de grote ster, maar bij SBS weet niemand meer heel goed wat ze met haar aan moeten. Helemaal nu haar man Erland Galjaard als advisseur weg is bij Talpa en Wendy niet meer kan beschermen en al helemaal geen spectaculaire nieuwe programma’s kan toeschuiven”, klinkt het in Weekend.

Erland weg, slechte kijkcijfers, het zou inderdaad kunnen dat het binnenkort is afgelopen met de carrière van Wendy. Zonde, voor iemand die enkele jaren geleden nog werd gezien als een van de tv-koninginnen van Nederland.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.