Eurosong is dit jaar geen groot succes voor Nederland. Mia Nicolai en Dion Cooper werden uitgeschakeld tijdens de eerste halve finale. Volgend jaar alweer een kans om het beter te doen.

Wie wel nog graag eens naar het Songfestival zou willen gaan, is Sieneke. Zij deed een tiental jaar geleden al eens een keertje mee en nu ziet ze dat opnieuw zitten. Misschien kan ze wel gaan samen met Frans Bauer met wie ze nu op tournee is.

Al ziet de volkszanger dat iets minder goed zitten. Zijn enthousiasme is niet heel erg groot. “Ik heb me eigenlijk nooit voor het Songfestival geïnteresseerd. Dat is niet iets wat ik graag zou willen doen. Ik heb eigenlijk sowieso niet met wedstrijden”, zegt Frans in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.