Over hen kan hij geen verkeerd woord verdragen

Frans Bauer is altijd een trotse vader geweest van zijn vier zonen Christaan, Jan, Frans jr en Lucas. Hij vindt zichzelf geen strenge vader, maar hij houdt wel van principes.

“Je mag fouten maken in het leven, maar ik vind wel dat als je fouten maakt, dan moet je er ook van leren. En als je heel streng bent, dan laat je iemand eigenlijk geen fouten maken. Dus ik vind fouten maken belangrijk, maar je moet er dan wel wat mee doen”, vertelt Frans in de podcast ’30 minuten Rauw’ van Ruud de Wild.

Frans voedt zijn zonen op, zoals hij zelf is opgevoed. Zo herkent hij veel van zichzelf in zijn kinderen. Net als hen heeft hij vroeger ook veel raad gevraagd aan zijn vader.

“Ik heb het idee dat ik een beetje dezelfde basis meegeef aan mijn kinderen. Ik ben geboren in een woonwagenkamp en daar is het familiegevoel heel erg sterk. Dus als je dingen gaat zeggen over mijn ouders die niet kloppen, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres.”

De ouders van Frans beledigen dat is een absolute no go. Zijn ouders zijn heilig voor hem en dat zal altijd zo blijven. “Ik ben daar heel trots op en die zal ik te allen tijde op alle manieren dan ook verdedigen”, klinkt het bij Frans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl