Ze doen het allemaal goed

Frans Bauer vindt zichzelf geen strenge vader, maar wel eentje die normen en waarden erg belangrijk vindt. Zo geeft hij zijn zonen de normen en waarden mee die hij zelf van zijn ouders meekreeg.

Zo zijn drank en drugs voor hun achttien jaar uit den boze binnen het gezin. De jongens mogen gerust ondeugend zijn, maar er moeten ook grenzen getrokken worden.

Frans is heel fel tegen drugs en hoopt dat zijn zonen daarmee nooit in contact komen. Drugs heeft immers al veel mensenlevens kapot gemaakt.

Maar de opvoeding van Frans en Mariska werpt hun vruchten af. Geen enkele zoon van het gezin is ooit al over de schreef gegaan.

Frans en Mariska hebben hun kinderen steeds zelf opgevoed en hebben daarvoor nooit iemand ingeschakeld. En dat juichen de fans van Frans toe.

Maar een opvolger als zanger lijkt Frans niet meteen op de wereld gezet te hebben. Christiaan zong een tijdje geleden dan wel een mooie eerbetoon aan zijn vader, toch koestert hij heel andere dromen. “Hij wil fiscaal jurist worden en dat doet hij ontzettend goed. Op dat vlak ben ik ook erg trots. Want als je ziet waar onze familie vandaan komt, van ongeletterdheid naar het geletterde, dan ben ik daar wel serieus trots op”, klinkt het in de podcast ’30 minuten Rauw’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl