In Boer zoekt vrouw Europa nadert het einde van de logeerweek. Dit betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden. Wie pakt de koffers voor de reis naar huis en wie voor de citytrip? Boer zoekt vrouw Europa is aanstaande zondag om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

De eerste definitieve keuze wordt gemaakt door Piet. Hij heeft met beide dames een goede klik, maar toch denkt hij er helemaal uit te zijn. Hoe valt zijn beslissing bij de twee dames? Veel tijd om te wennen is er niet, want kort na het keuzemoment komen de kinderen van Piet op bezoek.

Haico wil beide dames nog even apart spreken voordat hij zijn definitieve keuze gaat maken. Hij twijfelt namelijk nog steeds: “Ze zijn beiden hartstikke leuk en ze zouden allebei ook heel goed bij mij passen. Maar ze zijn beiden ontiegelijk verschillend. Ik heb er een hele kluif aan om te kiezen.”

Claudia dacht dat ze eruit was. Maar na een nacht woelen is er toch sprake van twijfel. Ze heeft niet één maar twee mannen op het erf met wie ze een toekomst ziet. Om duidelijkheid te krijgen heeft ze aan allebei gevraagd om haar nog één keer te overtuigen voor wie ze moet kiezen.

Voordat Richard zijn definitieve keuze maakt, gaat het trio picknicken in het park. Even samen genieten en hun gedachten op nul zetten. Voor Richard worden zijn gevoelens steeds duidelijker: “Op dit moment heb ik wel een goed idee welke kant het opgaat.” Met wie wil hij zijn liefdesavontuur voortzetten, Marijke of Robin?

In Zweden wordt er gebarbecued met de hele familie van Bernice. Johan: “Als je hier terechtkomt, kom je wel echt in een familiebedrijf. Dan is het belangrijk dat je ook met de familie een klik hebt.” Ondanks de gezelligheid is Bernice niet ontspannen. Haar moeder neemt Bernice even apart om haar een hart onder de riem te steken.

Boer zoekt vrouw Europa, zondag 12 november 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl