In ‘Shownieuws’ worden er al eens gekke bekentenissen gedaan. Zo vertelde John de Bever onlangs dat Jamai Loman een klein beetje ‘verliefd’ is op Johns man Kees Stevens. En daar moet Kees toch even om lachen.

“Toen wij onze reallifesoap ‘De Bevers’ nog niet hadden, draaide alles natuurlijk altijd om John. Nu is het zo dat overal waar John komt, mensen aan hem vragen: ‘Waar is Kees?’. Een tijdje terug gebeurde dat ook op de persdag van ‘Holland Zingt Hazes’, waar ik niet bij kon zijn. Ik denk dat Jamai daar heeft gevraagd waar ik was en dat John dacht: dit wordt een beetje link”, lacht Kees in Party.

Kees zal het in ieder geval geweten hebben dat John die uitspraak had gedaan op televisie. Mensen vroegen zich al snel af of Kees John ging verlaten.

“Je merkt dan weer dat John en ik echt van het volk zijn. Mensen denken dat ze alles tegen ons kunnen zeggen. De meningen over wat ik moest doen, waren trouwens wel verdeeld.”

De oudere fans van John en Kees vonden dat Kees vooral bij John moest blijven. “Maar de jongere jongens stuurden berichten die erop neerkwamen dat ik met Jamai moest gaan. Zelfs mijn oma heeft gebeld om te vragen wat dat was met die vroeger van die talentenjacht. Maar ik heb gezegd dat ze zich niet druk hoeft te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl