Er is al veel verschenen over de vechtscheiding tussen Caroline van der Plas en haar ex-man Dennis. Zo zou zij hun kinderen van hun vader willen weghouden en zouden ze nog amper contact mogen hebben.

Volgens Carolines ex-schoonvader Reindert Grippeling is dat allemaal overdreven en wil Caroline dat helemaal niet.

“Er worden alleen maar leugens verspreid, er klopt niets van die berichtgeving. Ik ben witheet. Er klopt geen reet van dat verhaal over mijn zoon. Een kutverhaal”, klinkt het bij Reindert in Story.

Grippeling vindt het bijzonder jammer dat hij dit nog moet meemaken op zijn leeftijd en is er erg emotioneel over. Dat die verhalen nu zijn neergeschreven in een boek dat binnenkort verschijnt, doet hem veel pijn.

“Als je niet weet hoe de boel in elkaar zit en slechts één kant van het verhaal kent, moet je dat niet in het boek opnemen. Maar ja, leedvermaak is het mooiste vermaak. De vrouw wil gewoon boekjes verkopen en is alleen maar uit op sensatie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.