Ex schoonvader Caroline van der Plas: “Ze maaien haar kop eraf”

Foto: William Rutten / SBS6

Het zijn pittige tijden voor Caroline van der Plas en haar ex Dennis Grippeling. Alsook voor haar ex-schoonfamilie zijn het emotionele tijden. Er is een boek verschenen over haar vechtscheiding met Dennis en die zou vol staan met leugens.

Ook de ex-schoonvader van Caroline, Reindert Grippeling, heeft het erg moeilijk met het verschijnen van het boek.

“Als het nou de waarheid was geweest en het was goed geschreven, dan had ik ermee kunnen leven. Maar nu….”, vertelt hij aan Story.

Ondanks alles is Reindert nog altijd erg trots op zijn ex-schoondochter. De twee hebben altijd een goede band gehad en dat is niet veranderd.

“Die meid doet het verschrikkelijk goed. Maar omdat ze met haar kop boven het maaiveld uit komt en er verkiezingen aankomen, maaien ze haar kop eraf. Laat Caroline haar werk maar doen! Ja, ik heb op haar gestemd. Ik ben enorm trots op haar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.