Wanneer je als bekend persoon scheidt van je man, hoop je natuurlijk dat alleen de waarheid over de breuk wordt verteld en niet dat er een boek verschijnt waarin alleen maar leugens staan te lezen.

Helaas voor Caroline van der Plas is dat niet het geval. En is een boek verschenen over haar vechtscheiding met Dennis Grippeling en dat boek zou absoluut niet de waarheid vertellen.

“Ik vind het zo vreselijk voor Caroline. Die meid doet het zo goed en is een geweldige moeder. Mijn zoon daarentegen heeft al jaren geen contact meer gehad met zijn kinderen. Er is flink wat aan de hand geweest”, zegt Reindert Grippeling, de ex-schoonvader van Caroline in Story.

Reindert is ook vol lof over Caroline over hoe zij het heeft aangepakt met haar kinderen en er met hen over heeft gesproken.

“Als je er echt het fijne van wil weten moet je Caroline en mijn zoon contacteren. Ik wil me er inhoudelijk buiten houden”, besluit Reindert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.