Albert Verlinde: “Daar zei toch niemand iets van?”

ByLisa Paulussen

13 november 2023
Foto: VTM

Albert Verlinde koos ervoor om te stoppen met ‘Shownieuws’ maar zit nu wel regelmatig aan tafel bij ‘Vandaag Inside’. Dat vindt hij heel leuk om te doen en hij heeft het ontzettend naar zijn zin.

“Je zit aan de borreltafel met elkaar en kunt alles zeggen, ook omdat de anderen kritisch naar je luisteren en een weerwoord geven. Maar alles wordt met een lach en grap gedaan, in plaats van alles serieus te nemen”, zegt Albert in Weekend.

Niet alles wat in ‘Vandaag Inside’ gezegd wordt, wordt door de kijkers in dank afgenomen. Dat Johan Derksen vond dat prinses Amalia een lekker kontje heeft, vonden heel wat mensen niet kunnen.

“Weet je wat het rare is, heeft iemand er ooit wat van gezegd toen het over de billen van Pippa Middleton ging toen Kate ging trouwen? Iedereen was met Pippa’s kontje bezig. De tijd veranderd en we zijn elkaar veel meer aan het controleren op wat je wel en niet kunt zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.