Als je bekend bent, dan is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Dat hebben nu ook Enzo Knol en zijn vriendin ondervonden. Enzo’s partner is zwanger en bevalt binnenkort van een eerste kindje.

Jammer genoeg zijn er al artikels verschenen op Roddelpraat en heeft RTL Boulevard al gebeld in verband met de geboorte van het kindje. Want volgens hen zou het kindje al geboren zijn.

Dat vindt Enzo heel ver gaan en dat is hij ook een beetje beu. Hij is het bovendien ook beu dat mensen op hun oprijlaan naar binnen proberen kijken en zo de privacy van het koppel verstoren.

De Youtuber doet een warme oproep op Instagram om hun privacy te respecteren en hen gewoon zorgeloos zwanger te laten zijn zonder valse berichten de wereld in te sturen. Dat is voor hen niet leuk, maar ook niet voor hun familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.