De Ladies of Soul staan al te trappen om opnieuw te kunnen optreden. Ze zijn volop bezig met een nieuwe show op poten te zetten en ook de ticketverkoop loopt als een trein.

De dames zijn ondertussen volop in bespreking met elkaar over hoe de show er zal moeten gaan uitzien, welke nummers ze zullen zingen en welke kledij ze zullen dragen. Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen en draagt bij tot de positieve vibes binnen de band.

“Dat hoort bij soulmuziek. Soulmuziek is geen wedstrijd, maar verbinding tussen de mensen. Dat is alles waar het om draait. De Ladies of Soul is een viering van soulmuziek, van al het moois wat de historie ons gegeven heeft, de generaties voor ons hebben gemaakt”, zegt Candy Dulfer in Party.

Glennis Grace heeft de groep verlaten, maar Trijntje Oosterhuis is wel terug. Over die beslissing heeft ze niet lang moeten nadenken.

“Ik heb de afgelopen jaren prachtige projecten gedaan, heel veel dingen waar ik dankbaar voor ben. Ik vond het ook prima om even tijd voor mezelf te hebben. Maar dat wij bij elkaar horen, is een feit. Dat zal ook altijd zo blijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.