Wie had gehoopt dat hij of zij Victor Mids ooit in een programma zoals ‘Expeditie Robinson’ zou zien opduiken, moet de illusionist teleurstellen. Zo’n programma’s zijn gewoon niks voor hem. Hij verliest in zo’n programma net iets te veel de controle.

“Ik hou ervan om te weten waar iets naartoe gaat. Ik wil graag een doel hebben. Ik hou van dingen plannen en dat ze dan uitpakken zoals ik had bedacht. Lekker afvinken, een beetje autistisch misschien”, lacht Mids in Libelle.

Victor is ook een beetje competitief aangelegd en voelt soms een enorme competitiedrang. Daar moet zijn partner Myrthe vaak om lachen.

“Als ik iets doe, pak ik het grondig aan en wil ik er goed in zijn. Of het nou een potje tennis met vrienden is, of het maken van een tv-programma. Myrthe en ik doen regelmatig spelletjes, een dobbel-of kaartspel. Haar conclusie is altijd dat het niet leuk is om met mij te spelen omdat ik per se wil winnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.