Veel mannen (en vrouwen) zullen het met ons eens zijn wanneer we zeggen dat zangeres Emma Heesters een knappe vrouw is. Wat ze ook draagt, ze blijft stralen. En het hoeft voor haar niet altijd even glamoureus te zijn wat ze draagt.

“Mijn alledaagse kloffie is een baggy jeans – een beetje destroyed – met sneakers en een zwart topje. Maar ik hou er wel van om mezelf lekker op te doffen en hakken en een mooi jurkje aan te doen”, lacht ze in Grazia.

Emma wordt gezien als een s*kssymbool en ze ziet het vooral als een mooi compliment. Ze vindt het bovendien leuk als andere vrouwen en mannen durven laten zien dat ze zich goed in hun vel voelen.

“Het is toch superleuk dat je dat gevoel hebt over jezelf. Zolang het maar niet alleen daarom draait en mensen ook blijven zeggen dat ik goed kan zingen, is er niks mis mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.