Olcay Gulsen werd aangekondigd als groot talent, een fashion-icoon en belande als lifestyle deskundige aan de desk van ‘RTL Boulevard’. Er werd haar een veelbelovende carrière beloofd, maar dat draaide toch een beetje anders uit.

Ze kreeg een contract aangeboden bij Talpa, maar dat bleek geen goede zet te zijn. Het presenteren ging haar helemaal niet goed af en alle programma’s die ze kreeg flopten één voor één.

Dan maakte ze maar de overstap naar een eigen realityreeks met haar partner Ruud de Wild. Daarin is te zien hoe Ruud herstelt van zijn ziekte. Iets wat meer kritiek dan kijkcijfers oplevert.

De carrière van Olcay draaide helemaal anders uit dan verwacht, schrijft Party. Voorlopig valt het nog af te wachten of we haar nog veel op televisie zullen zien verschijnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.