In februari dit jaar raakte bekend dat er sprake zou zijn van tirannie, pesterijen, beledigingen en scheldpartijen in het Belgische pretpark Plopsaland. Ook zouden er vakantie- en rustperiodes niet worden gerespecteerd en dat is niet naar de zin van de werknemers.

Ondertussen is er onderzoek verricht door het Belgisch Openbaar Ministerie en kan Gert Verhulst een beetje meer uitleg geven in Weekend.

“Alles is afgerond en daar wordt eigenlijk niet meer over gecommuniceerd. De vorige directeur is vertrokken en binnenkort hopen wij de nieuwe man die het park gaat runnen te kunnen voorstellen.”

Of er ook sprake was van grensoverschrijdend gedrag, daar antwoordt Gert niet op. En op de vraag hoe hij met zijn medewerkers omgaat, kan hij geen antwoord geven.

“Dat zou je moeten vragen aan alle mensen met wie ik samenwerk. Maar ik denk dat ik heel aimabel ben. Op televisie heb ik in Vlaanderen een dagelijkse talkshow en daar werk ik heel nauw samen met de redactie en de hele ploeg. Ik denk dat iedereen heel positief is over onze samenwerking.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.