In Nederland zijn er maar weinig sterren die eronderuit komen: de juicekanalen. Ook Emma Heesters is er al mee in aanraking gekomen. Zij bemoeiden zich met het privéleven van de zangeres.

“Ik denk daarbij: lekker laten gaan! Ik volg ze zelf niet, maar soms sturen mensen die me volgen er berichtjes over of krijg ik opeens een soort van bombardement aan comments onder een foto. Dan weet ik dat het weer zover is”, lacht Emma in Grazia.

Emma ligt er in elk geval niet van wakker en laat de juicekanalen maar begaan. Zij vindt het vooral belangrijk dat haar ogmeving de waarheid kent.

“Ik ben nu happy single. Ik denk weleens: waarom is dat überhaupt zo belangrijk? Maar ik begrijp ergens ook wel dat mensen het willen weten, want ik vond het vroeger ook leuk om te lezen met wie bijvoorbeeld Jennifer Lopez aan het daten was of waar ze ging winkelen. Het hoort een beetje bij de lifestyle als artiest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.