Iedereen in Nederland kent natuurlijk zanger Duncan Laurence. Hij won voor Nederland het Eurovisiesongfestival een aantal jaar geleden met zijn nummer ‘Arcade’.

Duncan Laurence zit in het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’, net zoals zanger Marco Bakker. Hij uit in Weekend zijn bewondering voor de zanger.

“Hij is gewoon een fantastische artiest. Ik heb die jongen zo leren waarderen. Hij is heel muzikaal. Wat er gebeurd is met Mia en Dion, zijn protegés, bij het Songfestival, daar heb ik verder niets mee te maken. Het is een heel lieve man.”

Marco houdt goede herinneringen over aan de opnameperiode van ‘Beste Zangers’. Wat hem betreft was het de leukste professionele week van de afgelopen 25 jaar.

“Je weet niet hoelang het duurt, want ieder gaat weer zijn eigen weg. Maar we zullen elkaar niet uit het oog verliezen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.