Kwa gezondheidsproblemen heeft Ria Valk er nu wel genoeg gehad. Het vertrouwen in haar lichaam is volledig weg, maar ze krijgt gelukkig alle steun van haar vriend Hans. Ze wonen niet samen, en zijn dat ook niet van plan. 

“We vinden het alle twee heel belangrijk om een eigen plek te hebben. Dat gezegd hebbende, we zijn wel elke dag samen. Of bij mij of bij Hans. We wonen ook niet ver van elkaar. Maar mochten we alleen willen zijn, is die mogelijkheid er”, klinkt het in Story.

Door het mooie weer was het koppel vaak samen op de boot van Hans te vinden. Het was voor Ria de ideale plek om even al haar zorgen te vergeten. Dat haar lichaam haar zo vaak in de steek heeft gelaten, was behoorlijk lastig voor Ria.

“Als je ouder wordt, sta je niet meer zo stabiel. Ik ben heel bang dat ik ergens over struikel en val. Voor je het weet heb je iets gekneusd of gebroken. Dan ben je maanden uit de roulatie en moet je lang revalideren. Buiten pas ik goed op waar ik loop en kijk ik of er geen ongelijke stenen of losse stenen liggen. Thuis let ik op losliggende vloerkleden of iets waarover ik kan struikelen. Een ongelukje zit in een klein hoekje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.