Wanneer je een bekende ster wordt, dan verandert je leven altijd wel een beetje. Je wordt herkend op straat en mensen vragen om een foto. Bij Emma Heesters valt het allemaal goed mee. Dat vertelt ze zelf in Grazia.

“Mensen komen op straat of bij optredens naar me toe voor een foto en dat is alleen maar leuk. Ik maak geen heel heftige dingen mee. Ik denk dat Nederlanders daar te nuchter voor zijn.”

Nu Emma sinds enkele maanden weer vrijgezel is, zal het aantal berichten van mannen ongetwijfeld ook zijn toegenomen. En ze krijgt regelmatig te maken met heel slechte openingszinnen.

“Maar daar moet ik alleen maar om lachen. Het voordeel van online berichten, is dat ik kan kiezen of ik reageer en dat doe ik eigenlijk nooit. Het is niet dat mannen me op straat aanspreken. Dat zou ik lastiger vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.