Als we sommige medewerkers van Plopsaland De Panne mogen geloven dan ging het er daar niet altijd even vriendelijk aan toe. Ondertussen is er onderzoek gedaan en is het ook allemaal afgerond.

Gert Verhulst wil er verder niks meer over kwijt. Hij is volgens zichzelf in elk geval een aimabele werkgever en geen tiran zoals Matthijs van Nieuwkerk.

“Ik ben niet iemand die graag het conflict opzoekt. Er zijn mensen die dat wel graag doen, daarnaar leven en ervan genieten. Ik heb dat helemaal niet. Ik wil dat iedereen zich goed en prettig voelt, dat is iets wat in je karakter zit, denk ik”, klinkt het in Weekend.

Met ouder worden is Gert steeds minder en minder kwaad te krijgen. Hij wordt steeds beter in relativeren.

“Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik in professionele omstandigheden boos ben geworden. Dat moet heel lang geleden zijn. Ook omdat het meestal niks oplost, het gaat je niet helpen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.