Zo’n drietal jaar geleden werd bij André van Duin darmkanker vastgesteld. Dat was even een moeilijke periode voor de zanger. Onlangs werden er verdachte vlekken gevonden op zijn longen. Dat was even schrikken. Maar André bleef rustig.

“Ik ben daarvoor bestraald en bestralen is niet zo erg. Daar merk je helemaal niks van. Een chemokuur is vervelend, maar van bestralen heb je geen last. Ik merkte daarna ook niks aan mijn energieniveau”, vertelt hij in Weekend.

André schrikt er niet helemaal van en voor hem hoort het allemaal een beetje bij ouder worden. Eenmaal je ouder wordt, gebeurt er van alles met je.

“Ik probeer het wel heel nuchter te zien allemaal. Als je wat ouder wordt, ga je er wel wat anders tegenaan kijken. Ik merk wel dat ik daar meer in berust, je doet er toch niks aan. Het gaat iedereen overkomen, dus je moet je er ook wel gewoon bij neerleggen. Maar voorlopig is er gelukkig niks meer aan de hand.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.