Net zoals ieder koppel had ook Ellemieke Vermolen gehoopt nooit te moeten scheiden van haar partner. Dat was niemand minder dan Sergio Herman. Ze vindt het vooral heel erg jammer voor de kinderen.

“Een kind is altijd de dupe. Wij verkloten het als ouders en het kind is het slachtoffer. Maar ik denk niet dat de kinderen er last van hebben. Ik praat vaak met ze over de situatie en dan zeggen ze dat ze het fijn vinden dat papa binnen kan komen voor een kopje koffie en dat we verjaardagen met z’n allen kunnen vieren”, klinkt het bij Ellemieke in de podcast van The Trueman Show en Weekend.

De ex van Sergio beweert ook niet dat het bij hen allemaal zo makkelijk gaat. Het is ook voor hen niet altijd even makkelijk. Zeker met het verlies van hun zoon Josha erbij.

Dat verdriet schreef ze neer in ‘Kom Weer In Je Kracht Na Verlies’, een boek waarin ze tips geeft over hoe je moet omgaan met het verlies van een dierbare.

“Ik wilde niet met het verdriet blijven rondlopen. Ik wilde het op deze manier een plek geven. Het is ook voor het verlies van je partner.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.