Het is knap om te zien hoe Ellemieke Vermolen en Sergio Herman toch een goed contact weten te onderhouden in het belang van de kinderen. Makkelijk zal het niet zijn, maar ze proberen het toch.

“Ik vond het zelf heel erg toen mijn ouders uit elkaar gingen. Ik ben nu zelf ook gescheiden. Maar je kunt niet zeggen dat je eeuwig bij elkaar blijft. Ik geloof heel erg dat je op elkaars pad komt om bepaalde dingen aan te kijken, bij jezelf vooral, want je partner is je spiegel”, vertelt Ellemieke in de podcast ‘The Trueman Show’ en in Weekend.

Vermolen vindt dat koppels tegenwoordig te snel de handdoek in de ring gooien. Partners doen steeds minder moeite om voor elkaar te vechten.

“Eigenlijk had ik met iedereen wel oud kunnen worden, geloof ik. Dat heeft allemaal met jezelf te maken. Als jij je ergert aan iemand, komt die irritatie bij jezelf vandaan. Als het niet lekker loopt in een relatie moet je eerst naar jezelf kijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.